Raspberry | Adguard Home Nasıl Kurulur?

{yenibilgiask} $title={Neler Var?}

Raspberry Pi Adguard Home nasıl kurulur inceleyelim.

Adguard Home kurulumunu tamamladıktan sonra, Adguard Home ayarları nasıl yapılır?

Detaylı ayarlar için Adguard Home Ayarları sayfasını inceleyebilirsiniz.

Raspberry Adguard Home Nasıl Kurulur
  • Debian yada Ubuntu tabanlı Linux yazılımına sahip bir Rapberry yada Tinkerborad cihazınızda, konsola aşağıdaki komutu girdikten sonra Enter tıklamanız, Adguard Home kurulumu işlemini başlatır.
curl -s -S -L https://raw.githubusercontent.com/AdguardTeam/AdGuardHome/master/scripts/install.sh | sh -s -- -v{codeBox}

Bu aşamadan sonra Adguard Home ayarlarını yapabilmeniz için :3000 portu ile biten lokal ip adresinize giriş yapmanız gerekmektedir. Örneğin Raspberry Pi cihazınız 192.168.1.111 adresini kullanıyor ise, herhangi bir cihazınızda tarayıcınıza 192.168.1.111:3000 üzerinden Adguard Home kurulumuna devam edebilirsiniz

Burada yer alan bilgilerin doğruluğunu 100% garanti etmiyoruz... Aradığınız bilgi; ürün veya hizmet ile ilgili ise, üretici yada hizmet sayfasını kontrol etmelisiniz. Daha fazla bilgi için lütfen sorumluluk reddi sayfamızı dikkatlice okuyunuz.

Dilerseniz Raspberry | Adguard Home Nasıl Kurulur? için yorum yazarak katkıda bulunabilirsiniz!

Tech Monster!

Yeah, I'm a tech blogger. I like to review every product that joins Technology. Stay on track of what's old and new. So you'll feel updated. Good luck!

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski